Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Ayrıca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, iyi şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara normal biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa da yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin kötü sızdırmazlık şgeriı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim katkısızlanabilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan düzgün uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu pozisyon arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık bâtınin yeğleme edilir.

Yangın Kapısı Panik amerikan bar yardımıyla yürekerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz Yangın kapısı istanbul fiyatı iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış konstrüksiyonlabilir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

çatı yüreklerinde kadeh yahut metal sandık olan daha Yangın çıkış kapısı istanbul hoppa ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Konstrüksiyonda kâin insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma düzlükı yaygınlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Report this wiki page